yogaretreat

IMG_6460Hör av dig om du vill vara med på retreat-dag och helg  i Järna. Datum kommer.

För mina retreater på Österlen, Västkusten, Sicilien och Bali kolla rubriken YOGARESOR.

Läs mer nedan hur vi haft det innan!

Vi tänker att detta blir en skön vilosam dag, där du även fyller på och får med dig grundläggande kunskap om yoga.
Det blir både en skön flödande sama-yogaklass och en lång skön yin / restorative yogaklass ackompanjerat av Elke som spelar klangskålar
Du är välkommen att komma från kl 9.30 för att hitta din plats i rummet och landa.
Kl 10.00 börjar vi med en samling och delning följt av en flödande Sama yoga klass.
Efter yogan äter vi lunch och har en ca 2h paus.
Ca 14.30 gör vi en lång skön yin/restorative yogaklass med klangspel. Innan vi går hem rundar vi av med en delning tillsammans. Vi tror att vi är klara vid 17.30-tiden .
Dina lärare och vänner på plats är Anna som undervisar yoga och Elke Hennig som spelar klangskålar.
Investering:
500 – 600 kr för en retreatdag.
Om det är för mycket, prata med oss. Vid behov så går det att få rabatt på priset.

Deltagare som har möjlighet att komma alla 3 gånger kommer att prioriteras. Vi ser det som en sammanhängande resa där vi bygger upp något tillsammans. I mån av plats är du välkommen att komma även en eller två gånger.

Du tar med egen lunch-paket. Kaffe och te finns på plats under lunch-pausen.

 Anmälan till retreat till anna@indigogarden.se / Elke på telefon: 08-551 74049 eller 0706-607 442
Vi hämtar dig gärna på stationen. Det kommer in ett tåg kl 9.41 från Stockholm.

Klangmeditationen är en djupt avslappnande inre resa som sker liggande eller sittande guidade av Elke Hennig, med tibetanska klangskålar. Genom klangernas frekvenser och vibrationer hittar vi in i olika rum i oss själva, stöds i att komma till ett mer avslappnat och meditativt samspel med vår kropp och själ.

Yoga tar hand om våra kroppar såväl fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Klasserna denna helgen anpassas till er som kommer och även gudinna bibbies lågupplöst webnybörjare är välkomna. Fokuset är på enkla men djupa mjukgörande och stärkande positioner, i kombination med andning. Anna Sunesson är den som delar sama- och yin-yoga under helgen.

Dagens höjdpunkt är en lång lugnande yinyoga klass som kombineras med klang i samspel genom hela passet. I yinyogan håller vi avslappnade yogapositioner under flera minuter. Klangen förstärker den inåtgående aspekten.

 

Vi kommer att vara i den nybyggda vackra lokalen på Hagaberg utanför Järna, naturskönt, mysigt och innerligt.

Vi har innan hållit flera liknande retreater, och det deltagarna uttryckt  är att den specifika kombinationen mellan klang och yoga samspelar och förstärker varandra på ett djupgående plan. Genomgående har deltagarna även delat att retreaten skapat rum för ny inre kraft, samt varit en välbehövlig paus i den intensiva våren och givit mycket mersmak.

Nu prövar vi detsamma och bjuder in er till en ny stilla plats där det bara är bara vi, som yogar med stora fönster mot naturen och kan i pausen promenera i de vackra omgivningarna.

Anna: Idag undervisar jag en yoga som på ett mjukt men effektivt sätt tar hand om våra ansiktsbild annakroppar och sinnen, bygger upp och stressar av. Men jag ser också värdet av att guida till hjärtat och magcentrat. Hjärtat för att vila i att vi är helt okej som vi är. Magen för att det finns en sån kraft att hitta där, till riktning i livet. De stilar jag undervisar heter Samayoga och yinyoga. Det är nu 18 år sedan jag började med yoga och jag kan ärligt säga att det gjort en stor skillnad i mitt liv.

FullSizeRender(3)Elke: Jag fascineras av och håller i klangresor med tibetanska metallskålar och gong sedan 8 år tillbaka, och strävar nu tillsammans med er att komma i samspelet mellan rörelse och det meditativa rituala = så mellan yoga och klang. Jag är verksam som massageterapeut med helhetsperspektiv sedan 20 år tillbaka.

 

Varmt Välkomna!
Anna och Elke 

 

IMG_6476

 

 

 

 

 IMG_6483

IMG_6473IMG_6458

IMG_6457

IMG_6452

9 reaktioner på ”yogaretreat

 1. Hej, jag vill anmäla mig till i november 14-15 . mitt nummer 0736716574
  mvh/ denice

   1. vad kul att ha dig med Denice 🙂 Jag återkommer närmre med mer information. Skicka gärna din mail också till anna @ indigogarden.se <3

  1. Hej Åsa,
   (är det bali-åsa jag känner?)

   Hej Åsa (är det bali-åsa jag känner?)
   Retreaten är på en plats som heter Hagaberg och adressen är Mora, ca 2 km
   utanför Järna. Här bor vi i olika små hus och stugor på tomten, har
   klang-meditationer i en timmerstuga med lerväggar och yogar i ett mysigt
   ekologiskt hus.

   Hör av dig om du har någon annan fråga, maila gärna anna@indigogarden.se (prövade att svara till den mailadress du angav men det studsade tillbaka)
   Varma Hälsningar,
   Anna

  1. Hej kära du! På mina och Elkes retreater finns möjlighet till special-pris. På de internationella är våra marginaler så små men ve har alltid early bird <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *