yogaretreat

IMG_2130Just nu har vi inga retreater inplanerade men när jag är hemma igen i maj så kokar nog jag och Elke ihop något. Vi har haft retreater såväl halvdag / heldag / helg tidigare.

Läs mer om vår senaste retreat, en halvdag i september.
Vi ses kl 14 med en liten samling och delning som följs av en lång skön yin/restorative yogaklass med klangspel och samling med fika efter. Vi tror att vi är klara ca 17.30 . Den som vill kan stanna / återkomma på en klangmeditation med Elke kl 18.30.
Investering: 250 – 400 kr för workshop inkl fika (ge efter bästa förmåga)
100 – 150 kr för klangmeditation.
Anmälan till retreat till anna@indigogarden.se

 

Klangmeditationen är en djupt avslappnande inre resa som sker liggande eller sittande guidade av Elke Hennig, med tibetanska klangskålar. Genom klangernas frekvenser och vibrationer hittar vi in i olika rum i oss själva, stöds i att komma till ett mer avslappnat och meditativt samspel med vår kropp och själ.

Yoga tar hand om våra kroppar såväl fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Klasserna denna helgen anpassas till er som kommer och även IMG_2144nybörjare är välkomna. Fokuset är på enkla men djupa mjukgörande och stärkande positioner, i kombination med andning. Anna Sunesson är den som delar sama- och yin-yoga under helgen.

Dagens höjdpunkt är en lång lugnande yinyoga klass som kombineras med klang i samspel genom hela passet. I yinyogan håller vi avslappnade yogapositioner under flera minuter. Klangen förstärker den inåtgående aspekten.

 

Vi kommer att vara på Hagaberg utanför Järna, naturskönt, mysigt och innerligt.

Vi har innan hållit flera liknande retreater, och det deltagarna uttryckt  är att den specifika kombinationen mellan klang och yoga samspelar och förstärker varandra på ett djupgående plan. Genomgående har deltagarna även delat att retreaten skapat rum för ny inre kraft, samt varit en välbehövlig paus i den intensiva våren och givit mycket mersmak.

Nu prövar vi detsamma och bjuder in er till en ny stilla plats där det bara är bara vi, som yogar med stora fönster mot skogen och kan promenera till en vacker sjö.

Anna: Idag undervisar jag en yoga som på ett mjukt men effektivt sätt tar hand om våra ansiktsbild annakroppar och sinnen, bygger upp och stressar av. Men jag ser också värdet av att guida till hjärtat och magcentrat. Hjärtat för att vila i att vi är helt okej som vi är. Magen för att det finns en sån kraft att hitta där, till riktning i livet. De stilar jag undervisar heter Samayoga och yinyoga. Det är nu 13 år sedan jag började med yoga och jag kan ärligt säga att det gjort en stor skillnad i mitt liv.

FullSizeRender(3)Elke: Jag fascineras av och håller i klangresor med tibetanska metallskålar och gong sedan 5 år tillbaka, och strävar nu tillsammans med er att komma i samspelet mellan rörelse och det meditativa rituala = så mellan yoga och klang. Jag är verksam som massageterapeut med helhetsperspektiv sedan 20 år tillbaka.

 

Varmt Välkomna!
Anna och Elke 

klang

images-1

 yoga bland rosenskära

 

 

 

 

 

8 thoughts on “yogaretreat

   1. vad kul att ha dig med Denice 🙂 Jag återkommer närmre med mer information. Skicka gärna din mail också till anna @ indigogarden.se <3

  1. Hej Åsa,
   (är det bali-åsa jag känner?)

   Hej Åsa (är det bali-åsa jag känner?)
   Retreaten är på en plats som heter Hagaberg och adressen är Mora, ca 2 km
   utanför Järna. Här bor vi i olika små hus och stugor på tomten, har
   klang-meditationer i en timmerstuga med lerväggar och yogar i ett mysigt
   ekologiskt hus.

   Hör av dig om du har någon annan fråga, maila gärna anna@indigogarden.se (prövade att svara till den mailadress du angav men det studsade tillbaka)
   Varma Hälsningar,
   Anna

  1. Hej kära du! På mina och Elkes retreater finns möjlighet till special-pris. På de internationella är våra marginaler så små men ve har alltid early bird <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *